Eladóknak

nappali kék festéssel fehér kanapéval

Az eladói oldalt támogatva feladatom az ingatlan szakszerű hirdetésétől és a bemutatásán keresztül, a megegyezés folyamatának segítése és az adásvételi szerződés ügymenetelének lebonyolítása, akár egészen a kulcsátadásig.

Az első lépés egy díjmentes konzultáció, ahol személyesen megismerjük egymást, átnézzük a tulajdoni lapot és az egyéb dokumentumokat, felmérjük hogy az Önnek szükséges-e ingatlanközvetítői segítség, kalkulálunk egy megfelelő piaci árat.

Amennyiben megegyezünk és rám bízza ingatlana értékesítését, legjobb tudásomnak megfelelően a maximumot igyekszem kihozni a hirdetésből, amihez minden eszköz a rendelkezésemre áll (profi fotók, drónfelvétel, mért alaprajz, korrekt leírás, ha szükséges bemutató videó és virtuális séta).

A következő lépés az értékesítési folyamat menedzselése, érdeklődők szűrése és kiválasztása, az ingatlan bemutatása, az ajánlatok átadása és kezelése, az adásvételi szerződés kezelése. Egészen a birtokba adásig segítem az eladói oldalt. Értékhatártól függetlenül vállalom családi házak, lakások, telkek, ipari és mezőgazdasági ingatlanok értékesítését.

Amennyiben további információt kérne a szolgáltatásommal kapcsolatban kérem töltse ki az űrlapot, és 24 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

Erdősi Tamás Mosolyog

Köszönöm az érdeklődését, 24 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot.